EGYSZER EL KELL KEZDENI

Nagyszerű hír, hogy ezeket a sorokat olvasod, mert minden jel szerint foglalkoztat a gondolat, hogy változtass és futócipőt húzz. Nem számít, hogy nincs rutinod a futás területén, az sem fontos hogyan jutottál eddig, az viszont lényeges, hogy mi vár rád és mi miben tudunk majd a segítségedre lenni céljaid elérésében.

Tapasztalatból tudjuk, hogy két dologra okvetlen szükséged lesz hogy sikert érj el: kitartásra és türelemre.

Nincs könnyű út; ebben a sportban a céltudatos edzésmunka elvégzése nélkül senki nem érheti el célját, tehát fontos, hogy tudd: az elkövetkezendő időszakban lesznek nehéz pillanatok. Sokszor érzed majd, hogy nem könnyű ez azért van mert tényleg nem az.

Van, aki több tehetséget, jobb adottságokat örökölt, de hidd el, hogy a szorgalom és tudatos munka ezeken felülkerekedhet. Az adottságainkon nem tudunk változtatni, a beletett munka mennyiségén és minőségén viszont igen, így ha ránk hallgatsz, kizárólag az utóbbira koncentrálsz!

Türelemre is szükséged lesz, mert a siker és az eredmények nem az első pár edzés alkalmával kopogtatnak majd be hozzád. Felmérjük jelenlegi tudásod; azt, hogy mennyi időt tudsz a célok elérésére fordítani, és ennek tükrében javaslunk neked versenyt; együtt tűzzük ki a reális célt.

Bíznod kell bennünk, mint ahogy mi is bízunk benned; abban, hogy elvégzed a vállat munkát.

Felkészültél…? Vágjunk bele!

Menü