CSER BEATRIX

2014 ősze óta dolgozunk együtt Botival, azaz jó pár év közös munkája van a hátunk mögött.
Azt szoktam mondani, hogy ő a világ legjobb edzője 🙂

Elfogultnak hangzik, de tényleg meggyőződésem, hogy az ő szakmai tudásának és emberi hozzáállásának köszönhetem azt, hogy három gyerekes anyukaként, orvosként, nulla profi sportolói múlttal, 38 évesen kezdve a triatlont, gyakorlatilag profi szemlélettel élő és edző korosztályos versenyző lettem.

Legjobb eredményeim közé tartozik az ITU hosszútávú világbajnokságon 2018-ban megszerzett korosztályos 2. helyem, a 2018-as Ironman 70.3 Világbajnokságon elért korosztályos 3. helyezésem, és a 2019-es Ironman Vilagbajnokásgon Hawaiion elért korosztályos 5. helyem. Hawaiira háromszor sikerült eddig kvalifikálnom IM-versenyeken elért 1-3 helyezésekkel.

Az eredményeken kívül számomra az a legfontosabb, hogy ez az edzésmunka maximálisan a minőségi edzésekre épül, úgy, hogy egyénre szabottan figyelembe veszi az ember hétköznap életét, és hogy dolgozó, családos emberként nem tudok akármikor, akármennyit edzeni.

Az edzésekről folyamatos feedbacket kapok ami engem is motivál a még minőségibb munkára.
Olyan fejlődést biztosít ez a hatékony munka, ami egyénként csak sokkal több munkaóra beletételével lenne lehetséges, és ez igaz bármilyen szintre, legyen valaki teljesen kezdő; a triatlon világával éppen csak ismerkedő ember, vagy akár valaki akinek a célja a triatlon mekkája.

Menü